Varför krånglatill det. Jag vet ändå vad det godaste grönsakstillbehöret är. Jag vet att en lchf-are blir bäst på att tillaga blomkål, för vi gör det hela tiden
Efter att ha stått nästan hela dagen på Handelsakademins pråm vid Röda Sten och grillat köttskivor och kycklingfilé till kära sambons elever, lärt ut hur man gör en coleslawsallad och hur man svänger ihop en jäkligt nice grillsås så är man ganska mör i både kropp och själ
Och man behöver ju inte krånglatill det för att få till en mättande kvällsmat. Efter jobbet, skön cykeltur hem och en tvätt i maskinen så snörade jag på skorna och promenerade till centralen och mötte upp Johan och sen en promenad hem
Här ett recpet på en variant på scones som jag improviserat fram efter att ha blivit näst intill ruinerad efter att så gott som varje eftermiddag köpt en liknande variant på caféet brevid jobbet
I lördags började vi pilla ut alla grejer ur köket. Luckorna som är i vaxad ek från Ballingslöv åkte Martin in med till en lackeringfirma i stan tidigt imorse
Detta är faktiskt den rätt som jag bjöd på till nyårsafton. Riktigt gott var det och om jag ska skryta lite så blev en toppenmiddag med helt fantastiskt kött som stektes till perfekt temperatur, väldigt lyckat
Som ett gott tillbehörtill dem kommer här en av mina Favoriter i Repris. Det märks att det är många som uppskattar bär till smaksättning i en kall sås, får väldigt många sökträffar på just den här hjortronsåsen
Köttfärssås är en rätt som är snabb att laga till och den är god också. Lägg till lite mera jobb och tid och få denna jättegoda pastagratäng på middagsbordet
Tillsätt färskost, citron eller lime. Vispa till en krämig konsistens. . Frosting med creamcheese. 5 dl florsocker50 g smör250 g färskost, ex philadelphia 1 tsk pressad citron / limeGör så här
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.