Frasiga oststänger som går att variera på olika sätt med olika ostar eller/och örter. Vik ihop degen på miten och kavla sedan lite igen för att trycka ihop osten med degen
Pensla runt ramen med ägg. 5) Pensla pinnarna med ägg innan de åker in i ugnen. Ingredienser - 1 paket filodeg (finns i frysdisken)- 2-3 dl riven smakrik ost - 1 äggHur gör man
Skär bort och kasta roten från enokisvampen och lägg resten i soppan, smaksätt med salt och peppar. Red soppan med potatismjöl utblandat i lite kallt vatten, lite i taget, tills den blir simmig i konsistensen
Vi hade först tänkt oss att ta en cykeltur upp på de höga backarna för en liten shoppingtur men vi hade tur och fick hänga med i Carinas bil, tack och lov för det för annars hade vi väl fortfarande trampat på i motvinden
Vill man piffa till serveringen kan man göra oststänger som inte bara är fina utan goda också. Oststängerna är verkligen busenkla att göra och är värda att lägga någon minut på
Nu till ett recept på oststänger. Började med att jag höll på att missa min frisörtid. Någon bakbroms/handbroms-historia, som med all säkerhet inte kommer bli gratis att fixa till
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.