Det är roligt att föra kransar. Det är roligt att föra kransar. Det är så lätt och blir så gott. Det är alltid lika härligt att kunna göra samma sak men att det går att variera på många sätt och blir alltid lika gott
Jag hade lite kul och gjorde småkakor i form av små kransar. Sno ihop till kransar. När jag väl kom igång med kransandet så kunde jag liksom inte hejda mig
Vanilj- och kardemumma doftande bullar och nyplockade. luktärtor i skön förening. 100 gr smör, smältes. 5 dl mjölk1 pkt torrjäst3 tsk kardemumma1 dl vit sirap2 ägg +1 till pensling1 tsk saltca 1,4 L vetemjöl
Ingredienser Portioner. 4 8 fina skivor lövbiff (à ca 75 g) 1 liten rödlök 8 - 9 sardellfiléer 1 kruka basilika 1 msk kapris 4 äggulor 2 msk smör flingsalt nymalen svartpeppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Spröda smördegskransar fyllda med Nutella. NUTELLA FYLLDA SMÖRDEGSKRANSAR. Vrid varje strimla från båda ändarna och forma till en krans och tryck ihop kanterna
Forma till kransar. Lägg ner några kransar åt gången och fritera ca 1 min på vardera sida. Novembertemat för utmaningen Månadens sötsak på bloggen Söta saker, är färgglatt
Rulla degen till tummetjocka längder som sedan formas till kransar (O). Rör ihop fett och socker och blanda sedan i övriga ingredienser till en lätthanterbar deg
Färdiga kransar. 2 kransar. Såg det här receptet på Muskovadobullar i springform hos tidningenhembakat. se och kände mig tvungen att prova på receptet själv
Rulla ihop som en rulltårta och forma till en krans på en bakpappersklädd plåt. Klipp hack i kransen och vik varannan flik till vänster, varannan till höger
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.