Ni kanske har märkt att jag ÄLSKAR västerbottenost. Det är gott till ta mig tusan allt. Här förgyller de potatisarna till grilltallriken tillsammans med grillad karré, grillat spetskål, tomatsallad och fetaostsås
Kraschad potatis är urläckert och ett av mina absoluta favorittillbehör vid maten. Lägg potatisarna på en plåt och “krascha” dem med en slev eller potatisstöt
Vi åt även kraschade potatisar till och en palsternackspuré, håriga kuvert och brysselkål. Kraschade potatisarett gäng kokta potatisar med skalolivoljaflingsaltparmesanostKoka potatisarna med skal och låt svalna lite
Det ser kanske inte mycket ut för världen, men igår när jag skulle förbereda potatis till ribsen som jag skulle grilla så kände jag bara att klyftpotatis går verkligen bort
smält smöret blanda med vitlök, salt och peppar, lägg potatisarna på en plåt och "krascha" dom med en potatisstöt, pensla med smöret och strö på rosmarin, baka dem gyllene mitt I ugnen ca 15 min
I kylskåpet hade jag bara "gamla" potatisar och inte kände jag för att åka till affären och handla så det fick bli kraschad potatis till kolgrillad entrecôte som serverades med gräddstekta färska kantareller också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.