Krispig strömming med kantareller
Ica kuriren
Ica kuriren
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 8 strömmingsfiléer
  • 3 röda äpplen, grovt hackade
  • 1/2 msk smör + 2 msk olivolja
  • 1 tsk curry
  • 3/4 msk äppelcidervinäger
  • 1/2 dl färska örter (dill, basilika, persilja)
  •  
  • Yoghurtcurry
  • 1 dl yoghurt naturell, eller turkisk yoghurt
  • 2 tsk Kerala currymix (Santa Maria)
  • 1 schalottenlök, finhackad
  • 2 saltgurkor, finhackade
  • salt och svartpeppar
  • 2 tsk rapsolja
  • 2 dl färska kantareller
  • + 8 msk vatten
  • 1 tsk salt
  • 1 dl vetemjöl
  • 2 ägg
  • 2 dl pankomjöl (speciellt mjöl till panering, finns i asiatiska butiker) eller grovt rÃ¥gmjöl
  • salt
  • 1 ask gula körsbärstomater
  • 1 ask röda körsbärstomater
  • 1 vitlöksklyfta, finskivad
  • 1 smÃ¥lökar, skalade
  • 2 morötter, grovdelade
  • 2 msk ättiksprit
  • + 4 msk strösocker

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.