Bred tunt med färskost på bröden. Lägg på salamiskivor och smula över getosten. Ta ut bröden och fördela över hjortronsylt i små klickar och strö över rucolablad
Lägg en bit med gelé i botten på krustaden och sedan en liten bit ädelost. 12 st krustader - 3 var. Gratinera i 3 minuter på 200 grader tills man ser att osten smält något
Dela smördegsplattorna på hälften och lägg på en plåt med bakplåtspapper. )Förrätten blev gratinerad getostoch färska fikon på en frasig smördegsbotten
Till krustadernamed skagenröra, köpte jag färdig skagenröra och garnerade dem med räkor. Spröda krustadermed olika fyllningar är jättegott som små tilltugg till fördrinken
Skinkkrustadermed cheddar och dijon. Krustader är smidigt tycker jag. Min varma favorit är den med ädelost och någon slags sylt eller marmelad, gärna fikonmarmelad
Skär av sparrisknopparna och stek i smör tillsammans med en klyfta pressad vitlök. Hyvla resten av sparrisen i tunna skivor med hjälp av en potatisskalare
Till lunch kanske det passar med denna vårligt ljusgröna och alldeles väldigt goda soppa som hastigt snoddes ihop häromdagen när maken oväntat ochmed kort varsel aviserade att han skulle komma hem på lunch på väg till något uppdrag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.