Serveras med massor av vaniljsås Äpple. kanel och socker till äpplet. eller tärnat äpple. Lägg ett lager pajdeg i botten och sedan strö resten över ( det gör den tvålagrig)
Riv äppletoch ha i detta tillsammans medhasselnötteroch tranbär. Brödet blir extra saftigt av det rivna äpplet, och sedan kommer det små smakexplosioner från hasselnötteroch tranbär
Ett riktigt gott och saftigt bröd med hela hasselnötteroch bitar av färkt äpple. Platta till varje degbulle, vik in en kant mot mitten och tryck till med handloven
Det har gått lite upp och ner med det för oftast äter jag knäckebröd och det tycker jag att det finns riktiga goda varianter av i affären (Leksands brungräddade är min favorit
Fyll ca halva formen med smet, lägg i äpplenochhasselnötter. Krydda äppletmed kanel. ) Äpplena bidrar med perfekt sötma och smak ochhasselnötterna bidrar med lite krispighet
Ställ formen och resten av mördegen i kylen medan du gör fyllningen. Skala och skiva äpplena tunt. Strö försiktigt på valfri mängd kanel jämnt över äpplena
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.