12 dl saltade cashewnötterStek lök, ingefära, chili och kryddor i smöret i en rymlig kastrull tills löken mjuknat utan att ta färg. 1Tillsätt ris, vatten och salt. Koka upp och sjud under lock 20 min. Rör om, lägg tomater och spenat på riset och låt stå ytterligare ca 5 minuter med locket på. 1Tillsätt nötterna, vänd runt och servera
Vi käkade de små kryddiga godingarna med couscous, broccolifräs och fetaostsås. Det som skiljer dem åt är kryddningen och att jag inte har någon ost i bollarna
Rostad färskpotatissallad med jordgubbar ochmynta Spara Skriv ut Portioner. Blanda den färdigrostade potatisen med övriga ingredienser och slå över dressingen
En liten buffé blev det med kyckling, lax, ett par foccacior, couscoussallad och så den här rostade auberginen med tomat och fetaost - ett mycket enkelt tillbehör som smakar utmärkt i solskenet
Koka pastan och låt svalna. Skölj och skär sallad och grönsaker i bitar. Blanda ihop alla ingredienser till salladen och häll över dressingen och servera
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.