Börja meddill- ochansjovissmör. Smaka av med salt och peppar. Spritsa rikligt med smör på köttsidan på hälften av strömmingsfiléerna (det går också bra att breda smöret)
Börja meddill- ochansjovissmör. Smaka av med salt och peppar. Spritsa rikligt med smör på köttsidan på hälften av strömmingsfiléerna (det går också bra att breda smöret)
4 400 g sejfilé 900 g potatis Sås 1 burk kräftstjärtar i lake (à 360 g) 1 gul lök 1 msk olja 1 1/2 dl lag från kräftor 2 1/2 dl mellangrädde 1 msk majsstärkelse (Maizena) 4 tomater 2 msk hackad dill 1 citron salt och peppar Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Friterad ansjovis – ett eftermiddagssnack med rejäl sälta. Sardeller, urtagna och utan huvud skiktas i lager i trätunnor som sedan fylls på med saltlake
Blanda smöret meddillenoch den hackade tomaten, klicka blandningen över fisken. Blanda kräftstjärtarna med färskosten, lägg en klick på varje fiskfilé och rulla ihop, lägg tätt i en ugnsfast form
Klipp över färsk dilloch servera. Ta fram en stor stekpanna, stek lök, vitlök och grönsaker i kokosolja och rör runt, låt dem mjukna lite och ej ta för mycket färg
Vispa ihop med en gaffel och smaka av med salt, peppar och ev. Gott, gott och ganska enkelt. Du tar naturligtvis grönsaker efter egen smak och eget förråd
smaka av med salt peppar ev lite citron peppar. klipp ner dilloch persilja och blanda runt. Sill är ju bara nåt som jag vill ha på midsommarbordet och även julbord
Blanda samman yoghurten med majonnäs och currypulver. Självklart så vinner den på att stå ett dygn men har man bråttom så räcker det nog med några timmar
DillochdragonsillDilloch dragon har något gemensamt som förenar dem. Såsen smakade inte alls som jag hade tänkt mig så jag tog i stället vad jag hade hemma och hämtade inspiration ur sillakademins klassiska bok om sill
Nördar finns inom alla områden), däribland bröd med granatäpplekärnor, äppelrökt bacon och ett rågbröd meddill som jag tagit inspiration ifrån till detta brödet jag gjorde häromdagen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.