av med maizenaredning om du vill. Häll av vattnet och blanda i honung och vinäger. Koka upp och krydda. 4 port2-3 rödlökarvattensalt1 msk flytande honung2 msk balsamvinägersalt, pepparev. maizenaSkär rödlöken i klyftor och sjud i lättsaltat vatten ca 10 min tills de mjuknar. 2-3 rödlökarvattensalt
Tillsätt balsamvinägeroch krydda med salt- och vitpeppar. Serverade med inlagd syltlök och svart vinbärsgelé, lite lättkokt broccoli hade vi också till
I lördags på landet gick jag "all in" med kött, potatis och tillbehör. Tror faktiskt inte att varken köttet eller den bakade rödlöken skulle ha smakat bättre med sås
Häll på balsamvinägeroch krydda med timjan. På ICA´s hemsida hittade jag ett recept på Karamelliserad Rödlökmed getost som skulle vara till en lammburgare
Jag plockade mangold från svågerns odlingsbänk och blandade medrödlök, tomater och gurka. Med bakad potatis och ett kryddsmörmed majs, chili och feferoni till köttet blev det lite cowboy feeling över det hela
Den här fräna, råa smaken försvinner och löken får en väldigt söt och fin ton när man tillagar den och gör sig jättebra tillsammans med något salt, till exempel halloumi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.