I frysen har vi det senaste halvåret haft juicen från konserverad ananas infryst i burkar och nu när det äntligen blev riktig sommar passade jag på att göra en fruktig sorbet på den, lite fryst mango och några nektariner som var så där perfekt övermogna och fulla med smak
För att avrunda årets rad av rabarberrecept här på Smaka & Se har jag valt en av mina favoritdesserter, en rabarbersorbet med smak av campari - läskande och god
Ställ tillbaks alltihop i plastkärlet och frys tills sorbeten blivit fast. Tillsätt citron- och limesaft, häll blandningen i ett plastkärl och ställ i frysen tills den börjat stelna
Rör ihop dippmix och yoghurt och vänd ner strimlat äpple. Koka potatisen i vatten och Fond du Chef. Häll bort vattnet och lägg potatisen i en ugnsfast form
kommentera gärna och lycka till. - Du behöver ingen glassmaskin som kostar pengar och tar plats. - Du kan förvara smeten i ziplock påsen och mixa när du vill ha den
Just det ja, kummelkotletterna stekte jag lätt i stekpanna för att sedan låta bli färdiga i ugnen. Koka knölarna och mosa, mixa stampa med smör och grädde samt salt&peppar
kommentera gärna och lycka till. - Du behöver ingen glassmaskin som kostar pengar och tar plats. - Du kan förvara smeten i ziplock påsen och mixa när du vill ha den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.