Kummel rotfruktspytt & havskräftsfond
Katinkas Kitchen
Katinkas Kitchen
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 150 grader till
  • 44-45 grader
  • 4 bitar kummel
  • 1 dl salt
  • 1 liter vatten
  • två skivor citron
  • 1 kg havskräftor
  • 2 morötter
  • 1 liten bit rotselleri
  • 4 cm
  • 2-3 schalottenlökar
  • 2 vitlöksklyftor
  • en kvist färsk rosmarin
  • en kvist färsk timjan
  • 2-3 msk tomatpuré
  • 1 tsk paprikapulver
  • 1 kvist färsk dragon
  • 1 lagerblad
  • 10 vitpepparkorn
  • 7 svartpepparkorn
  • olivolja att ringla över
  • salt
  • 1 dl svarta linser
  • 2-3 schalottenlökar
  • 2 morötter
  • 4 jordärtskockor
  • 1-2 stjälkar bladselleri
  • 2 msk finhackad färsk rosmarin
  • 2 msk finhackad färsk dragon
  • 1/2 tsk torkad
  • nymald peppar
  • 1/2 tsk salt
  • 2-3 msk
  • 30 gram smör
  • 1 msk olivolja av god kvalitet
  • 1/2 kryddmått mald
  • det finrivna skalet av
  • 1-2 citroner
  • 1 citron
  • 2 msk hackad bladpersilja
  • till servering
  • 2-3 dl
  • 50 gram rumstempererat smör
  • 15-20 minuter
  • 5 minuter
  • 20 minuter
  • 125-150 grader
  • 4 dl vatten
  • 1 lagerblad och
  • 15 minuter
  • 1-2 citroner och salt

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.