Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Koka upp grädde, socker och vaniljstång med frön. Garnera med jordgubbar. 5 dl vispgrädde 2 msk strösocker vaniljstång 50 g vit choklad gelatinblad 1 dl flädersaft Garnera med jordgubbar
1 msk Chili pasta med bön olja. 1 L köttbuljong (går bra med buljongtärning löst i vatten). Rensa räkor, ta bort skal och skär i ryggen och ta bort den svarta strängen
Och det har varit full fart här hela dagen, från tidig morgon med Lucia på TV tills vår egen trötta lilla Lucia slutade kvittra pepparkakssången i sin säng
Blötlägg gelatinbladen i kallt vatten i 5 minuter. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur fröna. Koka upp grädde, socker, vaniljstång och frö och låt dra i 10 minuter
Börja med att vispa upp äggvitan lätt med en gaffel och tillsätt sedan resten av ingredienserna. Ställ in i kylskåpet medan du förbereder övriga moment
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.