Till middagen igår bakade jag små kuvertbröd, perfekta att servera som tillbehör till nyårsmiddagen. Här blir det ganska lugnt med god mat, god dricka och champagne ute vid tolvslaget
Riv morötterna och lägg ner dem tillsammans med övriga ingredienser i en matberedare. Jag hittade det här receptet på bloggen "Jennys goda liv" och kände direkt att dessa måste jag göra
De vikta kuvertbröden innehåller lite mer smör i degen och smaken blir helt sagolik. Nu ska ni få ett lite lyxigare recept på härliga frukostbullar, eller kuvertbröd till en finare middag om man så vill
Till kräftorna köpta jag en aioli med smak av sambal oelek och chili, gottigt. Därefter ska degen hällas ut på en bakhandduk med ganska rikligt med mjöl på
Auberginerullader med porcini och tre ostar. Jag blev först introducerad för auberginerullader när jag arbetade på EF här i Milano, och jag en dag var och lunchade med mina kollegor
böckling-moussé med västerbottenost och ört kappa. med. Ostarna är det inte så mycket mera vi behöver nämna om annat än att de är Nordiska ochostar från små lokala producenter som förgyller tallriken
Varma mackor var utmaningen på Fusion Food och eftersom jag precis varit i matlandet Jämtland där jag rekat lokalproducerad mat så inspirerades jag till den här, perfekt efter en dag i backen och serveras med fördel till en mörk öl eller ett glas gluewine
Späd med vattnet lite åt gången. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.