I kväll blev det en gammal klassiker som jag aldrig tröttnar på - Broccoli och Ädelostpaj. Har gjort den här pajen massor av gånger och här kommer en repris igen
1. Stek kycklingfiléerna hela med smör, salt, peppar, chiliflakes. Hacka gul lök, bacon och paprika och ha ner i stekpannan så det får stekas med i några minuter
Paj är ju snabb en middagsrätt. Särskilt om man använder sig av färdig pajdeg. Bara man har ett par ägg hemma så går det ju i stort sett att fylla pajen med vad som helst som finns hemma i kylen, till exempel broccoli och ädelost
Kör ihop degen i matberedaren och kyl 30 minuter. Tryck ut i en smord form med löstagbar kant. Fräs purjolök, lök, kyckling, skinka och broccolin i smör
. Har de sista året bara gjort pajbotten med nöt/mandelmjöl som ju blir så gott. Tänkte dock spara lite på energipåfyllnaden så jag gjorde denna pajen utan skal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.