Ett recept som jag tycker blir riktigt bra är denna kycklingfilénmed smaker från Asien. Det blir så ibland i vår familj att Jens sköter grillningen sen fixar Caroline tillbehören, så blev det med denna rätten
Blanda marinaden/dressingen/glazen medkycklingvingar och låt de med fördel stå och dra en stund. Kycklingvingarna får gå i ugn tills klara, vänd ett par gånger och pensla på mer glaze
Så idag blir det Kycklingmedblue cheese. Bryn kycklingen i mindre bitar, salt och peppra. Men idag tänkte jag bjuda på en enkel formrätt som har några år på nacken, så en av huvudingredienserna har lyckats utgå ( läs creme fraiche medmedblue cheese)
400 g kycklinglårfilé, reko ekologisk, gärna med skinn 4 pak choi sesamfrön. 400 g kycklinglårfilé, reko ekologisk, gärna med skinn 4 pak choi sesamfrön
Vänd dem i vetemjöl, sedan i ägg och sist i ströbröd med salt,peppar & Provensalska kryddan. Smula ned osten tillsammans med vätskan och koka upp & låt sedan sjuda
Ta bort skinnet från den färdiggrillade kycklingen, om ni använder en sådan, skär upp köttet i bitar och lägg ner den i riset – stek allting väl och krydda mycket, kläck sedan i ett ägg och rör om
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.