När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lagen. Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
Jag började med. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. vårlöks kompott med tomat, lika bra om inte bättre med köttfärs och ris men jag
Så kommer vi till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan. Jag började med att marinera kycklingen en fryspåse med en handfull av min egen grillkrydda eller vanlig grillkrydda i ca 2 timmar, sen bakade jag av dem i ugnen på 120C med lite vatten i botten i ca 30 minuter sen lät den ligga i lagen och svalna. Antingen delar nu upp i portions påsar/burkar direkt när ni lagat den i lika stora delar eller så tar ni den okokta vikten som ni vill ha och delar den med 1,4
inte bättre med köttfärs och ris men jag äter inte ris, mest för att det innehåller för. till ännu en ”veckans matlåda” som kommer att hålla hela veckan
Det är ett väldigt enkelt recept men samtidigt så gott – kyckling med citron och persilja. Jag äter kycklingen tillsammans med potatis till lunch men om du vill äta färre kolhydrater, så är en fräsch sallad med oliver, fetaost, pumpsfrö och lite olivolja över, riktigt gott
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.