) använde vii en smarrigkycklingrätt. Förra veckan fickvi ett överraskande besök av vår kära vän, numera även sparrisodlare, Maibritt som plötsligt stod utanför vår port lastad med flera påsar godsaker till oss
InläggetKyckling francese- Panerad kycklingfiléicitronsås dök först upp på ZEINASKITCHEN. Syrlig och fräsch italienskkycklingrätt bestående av panerad kyckling som får gotta tillssigi en god citronsås
I förra veckan lagade jag den här oförskämt enkla kycklingrättentillmiddag. Tanken var att vi skulle äta lite bulgur till, men inte ens det orkade jag ta mig för
Jag hade massor med färsk basilika så det vara bara att börja komponera ihop nåt smarrigt med kyckling som huvudprotein sen litevin och citron på det så kan det inte gå fel
Kycklingen ska friterasi två omgångar vilket gör köttet mört och paneringenknaprig. Den första friteringsomgången kan göras ett par timmarinnanservering, praktiskt om man vill förbereda så mycket som möjligt
Ta den som du använder till såsen – riv av skalet med en cicelör eller ett rivjärn och pressa ur saften i ett dl-mått eller glas, ställ åt sidantills det är dags att göra såsen
Det var helt imin smak, jag älskar ju kyckling och kan äta det så gott som varje dag. Citronsås. Detta är recept nummer två från Hemköps Vardagskasse och det här gillade jag verkligen
Men med den otroliga mängd mat jag ändå äter, vid varje måltid- varje dag, föredrar jag att välja mat som ger större volym och en stabilare grund för minträning
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.