Kyckling. Tillsätt den röda curryn och tomatpurén och låt fräsa tilllite. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 2 tsk röd currypasta (puré). 1 lime
Kvällens måltid blev kycklingcurry. Började med att strimlakycklingen. Jag fickinspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanligcurry på burk
Krydda med salt, peppar och curry och stek i smör på medelhögvärme. curry. Gör ett snittikycklingfiléerna och lägg i två skivor mozzarella i varje filé
Under tidenfinfördela (strimla) kycklingen. Lägg ilite smör i pannan och smält det. Jordnötssås. Häll i kokosmjölken och sambal oelek, citronsaft, salt
Denna kycklingrätt är så enkel att göra och rätt så snabblagad också. Jag har använt mig av Santa Marias kryddpåse för att göra det enkelt som möjligt, hittade den bland alla andra Asien-produkter
Viktminskning & Fettförbränning. Hälsa & Välmående. Kyckling med krämigjordnötssås. Kyckling och currysandwichCurry och kyckling är en oslagbar kombination
Idag testade jag en enkel men super god kycklingrätt som jag inte gjort på länge. En väninnatipsade om den för några år sedan och hennes barn älskar den
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.