Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 500 g kycklingbröstfilé 2 äpplen 2 vitlöksklyftor 1 dl salta jordnötter 1 tsk hackad färsk röd chili 2 msk jordnötssmör rivet skal och saft av ½ lime 1 msk farinsocker 1 dl vatten 2½ dl Kelda® mellangrädde 1 tärning hönsbuljong 1 msk Arla® Svenskt Smör ½ tsk salt
Servera kycklingen med jordnötssåsen, krispiga grönsaker, koriander och ångande varmt ris. Kyckling. Fräs currypastan, vitlök och ingefärai några sekunder ilite olja i en tjockbottnad kastrull
Under tidenfinfördela (strimla) kycklingen. Lägg ilite smör i pannan och smält det. Jordnötssås. Häll i kokosmjölken och sambal oelek, citronsaft, salt
Det blev kycklingi kokos och jordnötssås med ris. Saftigkycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Idag gjorde jag en jättegod middag, kyckling med jordnötssås och blomkålsris med kokos. Dela kycklingen på längden och stek en liten stund i stekpanna tills de får lite yta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.