Fågel ⁄ ReceptKycklingiugnmed ädelost – enkelt och gott. Kycklingiugnmed ädelost. Kycklingiugn är en enkel och snabb rätt som sköter sig mest själv men som blirfantastisk god
Skiva upp kycklingoch mozzarella och stoppa iugnen. Lägg ner kycklingeni en smord ugnsfast form. Den här kycklingrättenmeditalienska smaker är en riktigt bra fredagsrätt, men också perfekt så här isemestertider
Kycklingiugn. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Lägg kycklingeni en ugnsformmedbröstsidan uppåt och pensla med hälften av glasyren. Senast jag gjorde kycklingiugn så rimmade jag den först i saltlake och det blev den bästa kyckling jag har gjort
Kycklingiugn. Tag ut formen och varva skivor av mozzarella ochsalami mellan kycklingbitarna. Skölj kikärtornaoch blanda med rucola, champinjonerna, balsamvinäger samt salt och svartpeppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.