Servera blomkålsriset medkycklingklubborna i äppelsåsen och gärna lite stekta äppeltärningar. Låt kycklingklubborna puttra i såsen medan du kokar upp vatten i en separat kastrull och river blomkål på den grova sidan på ett rivjärn
Lägg sedan på kycklinghalvorna och pensla på oljan blandad med soya, kycklingkrydda och lite salt. Kyckling krydda (jag hittade en spännande utan konstigheter i)
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.