Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar. Fredag innebär ju dessutom att snart har ännu en vecka gått, och just nu närmar vi oss andra advent med andra ord
salt och nymald svartpeppar. 2 st kycklingfiléer. 75 dl kycklingbuljong. 2 st kycklingfiléer 1 st stor röd paprika 1 st stor gul paprika 2 st rödlökar 1 tsk olivolja 250 g pasta rigatoni 150 g Philadelphia Light Naturell 1. 75 dl kycklingbuljong basilikablad till garnering salt och nymald svartpeppar
Gjorde den här rätten häromdagen och jag vill tipsa om att inte snåla med kryddorna. Hoppas ni har haft en fin och bra midsommar, och firade och tillbringade den hur ni ville
Fräs svamp och purjolök i en stekpanna med olja. Bena ur kycklingenoch skär i bitar. Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen och låt den rinna av i ett durkslag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.