Strimla och stek kycklingen. Lägg kycklingen på salladen. Fick en hel hög med mattidningar av min snälla kollega Ida som jag bläddrar och inspireras av
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kycklingmed sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Börja med att koka bulguren i vatten ochkycklingbuljongtärning enligt anvisningar på förpackningen. Skär kycklingfilén på längden i lagoma bitar, salta, peppra och krydda sedan med Santa Marias BBQ & Mesquitekrydda eller annan liknande krydda du gillar
Till kycklingmed smak av ingefära och citrongratinerad mozarella passar chipsen kanon. Ta bort stammarna på grönkålsbladen, lägg tillsammans med olja och salt i en plastpåse och skaka om sa att oljan fördelas runt om
Skär kycklingen i bitar, stek i smör eller margarin och salta och peppra. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och lägg i ugnsform med olivolja, salt och peppar
bulgur. Har du ingen citrontimjan kan du använda vanlig timjan och citronklyftor. 1 hel stor kyckling, ca 1½ kg 1 knippe citrontimjan 3 vitlöksklyftor salt och nymald peppar olivolja Örtig bulgur. 2½ dl bulgur 6 morötter 1 knippe mynta 1 knippe. 1 hel stor kyckling. 3 vitlöksklyftor salt och. 2½ dl bulgur
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléernaoch lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.