Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans med ris ochbroccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Häll över äggstanningen och toppa med lite riven ost. Kyckling. Ett äggEn msk olivoljaEn dl kokosmjöl1 1/2 dl mandelmjöl1 dl solrosfrön1halv msk fiberhuskSaltMixa mjöl, fröer och fiberhusk, blanda ihop med ägg, olja och salt. Tryck ut i en pajform storlek mindre ( inte den största) och förgrädda i 200 grader längst ner i ugnen i 15 min. 2st stekta och hackade kycklingfiléerEttbroccoli huvud hackatEn finger purjolök hackat70 gram ädelost 3 ägg2dl mjölkSalt och pepparRiven ostTa ur formen ur ugnen och varva kyckling, broccolioch purjolök, smula över ädelosten
Servera kycklingenmed gratängen och den goda kryddoljan. Värm under tiden en stekpanna till högsta temperatur och bryn kycklingbrösten i olja i ett par minuter på varje sida till fin brynt färg
Sötpotatis går väldigt väl ihop medkyckling, särskilt om kycklingen har marinerats i Teriyaki-sås. Dagens grill består av kycklingklubbor, kycklingvingarochkycklingfilé
Grilla kyckling, potatis ochbroccoli, servera med såsen. Pensla kycklingfiléernamed grillolja. Grillad broccoli är en riktig höjdare, snåla inte med vitlöksmarinaden på grönsakerna
*Skär kycklingen i mindre bitar. Jag är verkligen inte gjord eller rättare sagt mina fötter gillar inte va ute och springa, känner mig klumpig, rumpan och brösten dallrar plus alla dessa sneda trottoarer med gropar överallt gör så jag bara får ont i knäna och fötterna
kycklingen blandade den med potatisen och kompotten sen bakade av allt i ugnen. Jag började med att tillaga broccoli kompotten, sen kokade jag en laddning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.