kyckling. Jag var i Paris nyligen och kom hem med väskan full diverse olika matprodukter. Ett besök på Maille resulterade i att jag bland annat köpte på mig en burk senap med tryffel
Skär kycklingen i kuber. Skölj och skiva purjolöken och låt fräsa med. Servera med en sallad. 600 g kycklingfilé. 4 dl crème fraiche franska örter. 600 g kycklingfilé
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt. Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.