Barnen var först lite skeptiska men dom åt med god aptit. Färdig att servera till en sallad om man vill äta gi eller lchf eller servera med ris, pasta eller bulgur
Så, vad ska vi då hitta på medkycklingen. Kyckling är en sådan råvara som väldigt ofta återkommer i mitt kök, både vuxna och barn älskar oftast kyckling, och variationsmöjligheterna är ju näst intill oändliga faktiskt
Om såsen inte täckerkycklingen, vänd kycklingbitarna efter halva tiden. Idag tänkte jag bjuda er på ett recept på kyckling som serveras i en gräddig sås med calvados och dragon
Eller servera med ris, pasta eller bulgur. Skär kycklingfileerna på längden, blir ca 4-5 långa bitar per file. När kyckling stekt på andra sidan i 3 min, så salta och peppra, tillsätt sedan passerade tomater, grädde och tomatpuren. 800 gram kycklingfiléer
Idag blir det kycklingmed gräddsås, en riktig klassiker som Julia gör helt fantastisk. Vi börjar nu komma in på recept med lite fler steg så gör er redo, jag vet att ni kommer fixa detta galant
Fördela röran över kycklingen och toppa med resten av oliverna. Lägg kycklingen i en ugnssäker form. Tillsätt lök, paprika och oliver till pannan och låt bryna med baconet ett par min
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.