Skär kycklingen i små bitar och stek i massa smör. Skär paprikan i små bitar och lägg i. Vad gäller paprikan kan man ju välja färg själv, eller hoppa över den helt
Jag lagade en kycklinggrytamedpaprika och lök. Skär kycklingen i strimlor. Krydda med salt och peppar, lägg i paprikan, löken och vitlöken och fräs lite till
Denna gången är min paprikash gjord medkyckling. Den brukar göras med nöt, fläsk, kyckling eller helt vegetarisk och alla gör den på olika sätt beroende vilken del man kommer i från och traditioner som man har fått hemifrån
Servera den sötsura kycklingen tillsammans med ris och sallad. Kyckling. Smaka av med salt och peppar. Skölj och skär paprika i bitar och skala och skär ananas i bitar
Kyckling på måndag funkar exakt lika bra som kyckling på fredag. Servera med kokt ris och sallad. Tillsätt lök och paprika och stek tills löken blivit genomskinlig
Kyckling, chorizo, timjan, paprika, vitlök, grädde mmm. Jag hade egentligen tänkt göra enbart en kycklingsoppa men efter att jag hade benat ur kycklingen så tyckte jag inte att det blev så mycket kött av den
Fryst kycklinginnerfilé är en favorit. Servera med sallad och bröd, ris eller potatis. röd eller gul paprika cocktailtomatergul eller röd lökvitlöktomatpuréhönsbuljongolivoljahonungsaltpeppar grädde
Tina och dela kycklingfileerna i hälften. Smaka av med salt och peppar. Häll paprikasmeten över. Strimla dom soltorkade tomterna, lägg det och smulad fetaost på kycklingfiléerna
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.