Lägg ner tilsammans medkycklingen och låt de ta smak av varandra. Kycklingen hade redan tinat under dagen så när jag kom hem efter jobbet var det bara att sätta igång
Krydda med salt, peppar, rosmarin och buljong. Lägg i finhackad gul lök och finhackad vitlök tillsammans med grovhackad svamp, tillsätt eventuellt mer smör
Ingredienser 200 g Risoni 3 tsk Olivolja 4 st kycklingbröst 1 nypa Salt 1 nypa peppar 1 st gul lök (i skivor) 2 st vitlöksklyftor (hackade) 1 nypa chiliflagor 1 msk finhackad färsk rosmarin 1
En ny favorit på grillen är kycklinglårfilé. Det här är ett gott recept som vi provade oss fram med redan förra sommaren och det kan varmt rekommenderas
Kombinationen citron och kyckling har vi testat i andra varianter tidigare och även denna medrosmarin var riktigt god och det var en enkel rätt som vi kommer att göra igen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.