Blanda med ajvar relish, minifraiche och ingefära. Täck med kycklingröran och strö över osten. Strimla kycklingfiléerna och stek dem i en stekpanna med matfett, ca 3 minuter
Den blir riktigt smarrig och är ganska enkel att svänga ihop. Skölj, kärna ur och hacka paprikan. Ansa och skär kycklingköttet i mindre bitar och vänd ner i risblandningen
Salta köttet och börja sedan med paneringen. Vänd först i mjöl, sedan uppvispad ägg (blanda gärna i lite vatten så ägget blir jämnare fördelat) och sist i pankoströbröd blandat med sesamfrön
Salta och peppra kycklingfiléerna och bryn dem runt om i lite olja och smör i en stekpanna. Blanda ingredienserna till majonnäsen medan kycklingen står i ugnen, smaka av med salt och peppar
salt och peppar. Hacka upp paprika, lök och purjolöken, häll över detta i en skål sålänge. Dela kycklingen i önskad storlek, stek på dessa med salt och peppar, när dem fått sin färg så lägger du över dem i en ugnssäker form
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.