4 pers · 4 kycklingfiléer · 80 g grön curry pasta · 4-5 st kaffirlime blad. Finns även som frusna eller torkade limeblad (kallas makrutblad och finnsiasiatiska affärer) · 1 st aubergine eller zucchini, grovt skurna ibitar. · 2-3 st stora röda chili,. 4 kycklingfiléer
Kycklingfilé, hel eller delad, är den perfekta råvaran för snabblagad veckomat, lägg sedan till grönsaker från skafferiet så blir det en bra och näringsrikmiddag
Den här currypastan används till curry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk. Häll kokosmjölkeni en wok, djup panna eller gryta och värm på mellanvärme under ständigomrörningtills den börjat ”glänsa”, d
Rensa och skär kycklingenimindrebitar, krydda med curry, salt och peppar. Stek kycklingen snabbt så den blir gyllen och så gott som genomstekt och vänd den ner i soppan och låt den puttra vidarei några minuter
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.