Häll över kycklingen på ett fat. Tortilla. Krydda med grillkrydda och blanda om ordentligt. Guacamole. Gröp ur avokadoköttet och mixa samman med limeskal och saft, pressad vitlök och creme fraiche
Lägg sedan löken i kastrullen tillsammans medkycklingen och creme fraichen. Kan servera med sallad. När kycklingen och såsen har kokats upp tillsammans och blivit varm så har du i det i tortillasbröden och rullar dem
Medguacamole, finhackade grönsaker och gräddinkokt kycklingfilé. Eftersom kyckling är en sån sönderavlad och förstörd råvara så är kyckling lyxmat hemma hos oss eftersom vi endast nöjer oss med högsta kvalitet
Skiva upp kycklingen och servera på tortillabrödmed coleslaw och salsa verde. Skaka av marinaden från kycklingfiléerna och stek dem på medelvärme på båda sidor så att de får en fin gyllenbrun stekyta
KycklingTortillamedkyckling. Stek det i margarin, strimla kyckling filén och låt den steka med. FacebookGoogleTwitterPinterestLeave a Comment« LingonrutorKrispigt Jordnötsgodis » Kyckling
Idag blir det fyllda tortillarullarmed grillad kyckling, vitt vin då jag hade en slatt kvar i kylskåpet som borde drickas upp men istället hällde jag ner den i kycklingröran och fyllde tortillas och gjorde en ostsås av parmesanost som är en av mina favorit ostar bland alla ostar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.