Skala och klyfta löken. Skala vitlök, ingefära och galangal. Skär lök, ingefära samt galangal i bitar. Mixa lök, vitlök, ingefära, chili, galangal, gurkmeja och tamarindjuice med en deciliter vatten till en pasta i en matberedare
Glad lillördag på er alla. Här festar jag till det med ett par glas vitt vin. Det tycker jag att jag kan unna mig efter två rundor på gymet med efterföljande värkande högerben
Bilden lånad från. Den här räk- och kycklinggrytan är supergod och har en härlig doft och curry. Orginalreceptet kommer från min kompis Mari, själv så har jag modifierat det lite utifrån mina premisser
Viktprojektet 3. Det blir tyvärr långt mellan gångerna som jag skriver om Sofie även om hon kämpar på med vikten under tiden, och det kommer att fortsätta bli uppdatering en gång i månaden hädanefter också
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.