YOGHURTMARINADMED AJVAR. Blanda ingredienserna till marinaden i en skål eller en plastpåse (gärna dubbel om den spricker) tillsammans med den kyckling du vill marinera
Många köper färdigmarinerat kött, jag tycker alla ska sluta med det. Yoghurtmarinad. De innehåller massa aromater, e-nummer, konserveringsmedel, saltlake etc
Marinera en bit gott lamm i en yoghurtmarinad som får det att dofta magiskt i köket när du bryner köttet i panna för att sedan steka klart till perfekt rosa i ugnen
Kycklingen är marinerad i en yoghurtmarinadmed tandoorikrydda (jag köpte färdig men vet att fantastiskt duktiga Amy gör sin egen tandoorikrydda) och serverad med bland annat indisk gurkyoghurt med mynta – raita, perfekt mogen avokado och mango chutney
För det är ju så med strömmingen - antingen för lite eller på tok för mycket. Några flundror ligger just nu i en senaps- och yoghurtmarinad för att i eftermiddag paneras till middagen
Vi gjorde den på nästan samma sätt som sist med ett par förändringar – vi använde långpeppar vilket vi inte gjorde sist och vi använde färsk, finhackad, ingefära istället för torr
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.