Det blir så väldigt smakrikt, med en komplex hetta och samtidigt oerhört fräscht. Jag är inte så särskilt bra på asiatisk mat på det stora hela, men det finns en smakkombination som jag är helt galen i och det är just ingefära – lime – chili – vitlök
Blanda kycklingfärsen med äggula, en skvätt vatten, vitlök och kryddor. salt och nymalen svartpeppar. Här blir det goda biffar som kompletteras med smakrika tillbehör
Idag gjorde jag kycklingfärsbiffarmed sparris, potatis och kvargcitronsås. För att göra biffarna så mixade jag kycklingfilé till en jämn smet och blandade sedan i ägg och en hel hög med kryddor (chili, paprikapulver, spiskummin, salt och timjan)
Klipp ½ ask krasse över laxen och servera med kokt potatis och citronklyfta. Ibland händer det att jag tar den och alltid kul med lite nya förslag och tips som man kan ta med sig
Klipp krassen över pizzan och toppa med peppar och majonnäs, eventuellt också en nypa chiliflakes. Rensa champinjonerna, skiva dem tunt och lägg dem på osten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.