Blanda färs i en skål med grädde, ägg, salt och peppar. Dekorera med färsk timjan. Strimla tomaterna och blanda ner med 1 dl parmesanost. Toppa med parmesanost och sätt i ugnen i cirka 20 minuter
Lägg paprikahalvorna på en smord plåt eller ugnsform och fyll dem med röran. Vill du äta ett vegetariskt alternativ är detta fantastiskt gott - godare än med köttfärsfyllning om du frågar mig
• Ta ut paprika från ugnen och fyll dem med köttfärssåsen och toppa med resten av osten. Dessutom är paprika som en vitaminbomb som överträffar både apelsin och citron vad det gäller C-vitaminhalten
Mixa paprikan i en bunke med lite av kvargen såsen ska bli slät, tillsätt pressad vitlök och resten av kvargen smaka av med salt och pappar och blanda i den hackade löken
Fördela paprikan i rena burkar. Klyv, kärna ur och skölj paprikorna. Skär dem i fyrkantiga bitar 1½ cm. Förväll dem i kokande vatten 1 minut, spola dem sen i kallt vatten
Rätten bestod av en ugnsgratinerad wrap med Keso smaksatt med grillad paprika. Nu när jag skriver receptet får jag ett svagt minne av att tortillabröden jag använde förr var smaksatta med tomat, vet inte om dessa finns kvar längre
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.