Häll ner kokkosmjölken i stekpannan och smaka av med scharlottenlökfond, currypasta salt och peppar. Annars är allt bra och jag sitter och sliter med min årskavalkad
Jag brukar alltid börja med att fräsa kycklingen ihop med hackad vitlök och hackad chilipeppar och någon tesked rödcurrypasta sedan tar jag upp kycklingen och wokar grönsakerna, några i taget (sockerärtor och haricot verts läggs i allra sist)
Blanda citrongräs medcurrypasta, soja, ägg, salt och ströbröd i en bunke. Det är inte jätteofta i gör mat hemma medcurrypasta och jag kände att det var helt onödigt att köpa en burk med något som man bara ska ha ett uns av
En annan poulär rätt är wokat kött och grönsaker medrödcurrypasta. Det vanligaste sättet att tillaga röd curry är med kokosmjölk och kaffirlimeblad till en krämig, soppliknande curry som serveras i skål och äts som huvudrätt, ackompanjerad av olika grönsaksrätter och ris
Rätten för tankarna till asien i och med smaker av röd curry och kokosmjölk. Jag serverade laxen till jasmin ris och färsk babyspenat som jag hade stekt lätt i olivolja i en stekpanna en stund samt kryddat med lite flingsalt och svartpeppar
När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena medröd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Gjorde en sallad till med, roccolasallad, paprika, tomater, gurka och fetaost. Igår använde jag mig av kycklingben, till den röda currykycklingen i kokosmjölk
Jag har bara en rödvinbärsbuske och den är ännu rätt så liten men jag fick iallafall ihop 1 liter när jag plockade häromdagen så det fick bli lite gelé av det. Ingredienser1 liter röda vinbär1 dl vattenca 8-9 dl socker per avrunnen liter saftKoka bär och vatten i ca 10 min, pressa bären mot kanten för att få ut så mycket saft som möjligt. 1 liter röda vinbär
En enkel kaka medröda vinbär. Vispa ihop lite lätt med en vanlig visp. Röd vinbärskaka. Mera röda vinbär. som går att baka i långpanna eller mindre ugnsform
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.