Snitta kycklingfiléerna på mitten och fyll filén med någon matsked av fyllningen. Min mix idag bestod av några marinerade vitlöksklyftor, ganska mycket inlagda basilika tomater och Pomamore tomater med vitlök & örter, några kuber parmesanost, lite örtolja och balsamvinäger
Det recept som valdes från kokboken denna kväll varKycklingfilé från Raskarum med italiensk fyllningKycklingfiléerna köptes faktiskt på Raskarum och var de absolut största filéer jag någonsin sett
baconlindad kycklingfilé med ugnsstekt potatis. Och den här kycklingen går ju att variera hur mycket som helst beroende på vad man stoppar i, t ex med färska kryddor eller olika ostar
Tina och skiva/strimla kycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Perfekt rätt som man kan förbereda om man ska äta tillsammans med vänner. Servera med pasta eller ris. Bara att göra iordning och ställa i kylen tills det är dags att baka av den i ugnen
Idag lagar vi lite enkel vardagsmat, kycklingfilé med svamp, zucchini, tomat och härlig smält ost. Behöver du hjälp med att steka kyckling så kan du se hur man gör här
Det känns som om jag bara har jobbat och sovit, jag har inte ens hunnit med ett träningspass. Jag ska försöka att pigga upp mig med lite träning, promenader, god mat och lite film också
Servera med eller utan kolhydrater. Jag tycker att det blir tillräckligt saftigt som det är, men om du gärna vill ha en sås till kycklingen så skickar jag med ett enkelt recept på en balsamsås som passar jättebra till denna rätt
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.