Lägg ner kycklingfilén och blanda runt. En fantastisk god sås som gör hela den här kycklingrätten. Med en önskan från en mormor till två barn på min förskola där jag jobbar så får hon och du ta del av mitt recept, bra va
Skär en skåra/ficka längs med kycklingfiléerna och peta infyllningen. Såsen till den här kycklingenblir sååå god med steksky, tomatsky, mascarpone och dragon
Dela kycklingfiléni tre längder och skär även ut innerfilén. Det blev kyckling över efter pajen jag lagade i fredags så jag lagade en av minafavoritkycklingrättertill söndagskvällen
Lägg frysta kycklingfiléerimarinaden på kvällen och låt de tina och marinerasi kylen till dagen därpå så är det bara att stoppa de i ugnen när man kommer hem från jobbet
Mat i ugn blev ledorden och jag bestämde mig för att göra en plåt fylld med parmalindadkycklingfilé som jag fyllde med parmesanost och färsk oregano, potatis, palsternacka, röd lök och svamp
Tina och skiva/strimlakycklingfilén och lägg i en smord ugnsfast form. Blanda samman crème fraiche, matlagningsgrädden, soyan, sambal oelek och häll över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.