Kycklingfilégryta med spännande brytning
Mary Dane -
Mary Dane -
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 700 g kycklinginnerfiléer
  • smör till stekningsvartpepparsalt
  • 1 påse gräddsås (pulver)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk lökgranulat (går bra att steka lite färsk lök och ha i också)
  • ½ tsk kinesisk soya
  • lite timjan
  • pyttelite kanel
  • 1½ dl grädde
  • ½ dl grekisk yogurt (kan ersättas mer mer grädde om man vill)
  • 2 msk lingonsylt eller motsvarande mängd rårörda lingon
  • maizenaredning
  • 700 g kycklinginnerfiléer
  • smör till stekningsvartpepparsalt
  • 1 påse gräddsås (pulver)
  • 2 dl vatten
  • 1 msk lökgranulat (går bra att steka lite färsk lök och ha i också)
  • ½ tsk kinesisk soya
  • lite timjan
  • pyttelite kanel
  • 1½ dl grädde
  • ½ dl grekisk yogurt (kan ersättas mer mer grädde om man vill)
  • 2 msk lingonsylt eller motsvarande mängd rårörda lingon
  • maizenaredning

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.