Kycklinggratäng med bönsallad
Hemmets Journal
Hemmets Journal
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 300 g körsbärstomater
  • 1 msk olivolja
  • 1 st vitlöksklyfta
  • 140 g tärnat bacon
  • 600 g kycklingfil
  • 200 g champinjoner
  • 1 msk smör
  • 3 dl crème fraîche
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1 msk kycklingfond
  • 1 tsk paprikapulver
  • salt
  • 2 dl riven ost
  • 2 st avokado
  • 1 st bönor
  • 3 st salladslökar
  • 1 st isbergssallad
  • 1 st röd paprika
  • 10 cm gurka
  • 2 msk solrosfrön
  • 2 msk olivolja
  • 1 msk pressad citronsaft
  • 1 tsk dijonsenap
  • 1 tsk honung

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.