Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten. Idag vaknade jag med världens huvudvärk, mådde illa och hade magont
Här har det även halkat ner en klick senap och några färska basilkablad (som du kan ersätta med torkad) i gratängsåsen och så en anings riven ost på toppen av det hela
Till kycklinggratängen serverades saltbakade färskpotatisar och receptet på dem hittar du här. På bilden är det dubbel sats av receptet på kycklinggratängen
ädelostoch smaka av med mango chutney, soja, salt och peppar. Koka grädde och crème fraiche med. Så det räckte till middag dagen efter, då åt vi det med ris
Tag ut gratängen och strössla över osten. Fördela ut kyckling, lök, paprika, bacon, blomkål och broccoli i en smörad gratängform tillsammans med svarta oliver och kapris
Skorna står redo i hallen, solbrillorna väntar och våren kallar på oss där ute, men innan vi ger oss ut vill vi tipsa er om en alla tiders god kycklinggratäng som lagades till förra veckan
riven mozarella eller annan mild ost. Krydda med lite salt och svartpeppar. Den påminner om den gratäng jag gjorde för ett tag sen men då med grillad kyckling i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.