I söndags var det dags för matlådefix igen och den här gången blev det en krämig kycklinggratäng. Rör ner hackad basilikaoch smaka av med salt och peppar
I den här kycklinggratängen passade den också riktigt bra ihop med grovkornig skånsk senap. Doftar så gott och smakar särskilt bra ihop medtomat, ost och pasta
Magen skrek efter mat och jag kände inte alls för att ställa mig och koka ris, pasta eller nåt liknande så det fick bli en nödlösning med lite gurka ochkörsbärstomater i stället
Skiva sedan tomaterna tunt och lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Såhär gör du för att tillaga Kycklinggratängmed dijonsenap ochbasilika
Lägg filéerna i en ugnsfast form och lägg på tomaterna. Skiva tomaten tunt. Det här kommer från Tasteline och blev riktigt bra, mycket tack vare av att vi hade en god ost med stark smak i
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.