Smaka av med spad från syltlöken, salt och peppar. Vi tog en tur längs med havet och konstaterade att hade det varit strandväder så hade det snabbt blivit slagsmål om platserna eftersom det knappast finns någon sandstrand att prata om längre
Med den här kommentaren i bloggen tog den sig raka vägen in i vår veckoplanering. När jag inte lagar mat tänker jag ofta på mat och surfar runt efter inspiration
Servera med basmatiris och ev. med Naan (bröd) 600 g kycklingfilè. Skär kycklingen i bitar. Finhacka lök och vitlök och stek i en gryta eller tjockbottnad kastrull i 5 minuter, ta upp ur gryta och lägg åt sidan sålänge
Så denna gång delar jag med mig av inspirationfrån två andra härliga matbloggare jag gillar skarpt. Det är så bra med alla matbloggare, man hittar så mycket recept och inspiration
Krydda kycklingfiléerna med salt, kryddpeppar och citronsaft. minst 10st kyckling innerfiléer1tsk salt1tsk kryddpeppar saft av 1 citron 3 gula lökar1-2 vitlöksklyftor2msk smör 2msk tomatpuré 2-3tsk berbere3dl vatten ev 1msk redning 4 hårdkokta ägg eller stektaServera detta med gott bröd och ev. låt koka ytterligare 3-5min, vill du ha stekta ägg steker du dem helt enkelt innan och lägger upp dem på din tallrik tillsammans med grytan och en bit bröd
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.