Smaka av med salt, peppar och ev lite chili. Skala morot, lök och vitlök och hacka dem grovt. Fräs morot, lök och vitlök i smör i en stor tjockbottnad kastrull
Jag har torkat tomater under ett tunt salt-och sockertäcke och det har sedan marinerats/lagts in i en lag med olivolja, vitlök, chilioch färsk rosmarin
salt och peppar. Fräs lök och vitlök i olivolja i en kastrull utan att det tar färg. salt och peppar. 1 burk/kartong (380 g) svarta bönor, sköljda. 1/2 röd chili, tunt skivad. Tillsätt övriga ingredienser och låt koka ihop 10 minuter, smaka av med salt och peppar. 1/2 röd chili
Skär den torkadechilin i korta längder och skaka ur kärnorna. I med den färska chilinochbönorna. Marinera bläckfisken med ½ tsk salt, risvinet och sojan
Strö över salladslöken och blanda runt med en ätpinne. Detta är nästan samma recept som det här doufu-receptet fast med doufun utbytt mot aubergine, även detta är i Hunanesisk stil
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.