Skala och hacka potatis och lök i småbitar. Click to share on Google+Klicka för att maila detta till en vänKlicka för att dela på TwitterClick to share on PinterestDela på FacebookKlicka för utskriftFlerKlicka för att delaKlicka för att dela via LinkedInKlicka för att dela på RedditKlicka för att dela på TumblrKlicka för att dela på StumbleUponClick to share on PocketGillaGillaLaddar
4 900 g potatis ca 500 g kycklingfärs 1/2 tsk salt 1 msk senap 1 tsk timjan 2 krm peppar 1 msk smör eller margarin 1 rödlök 1 tsk strösocker 1 dl vatten 2 tsk majsstärkelse 2 1/2 dl matlagningsgrädde 1 msk japansk soja 1 krispsallad Lägg till i inköpslistan Stå inte vilsen i butiken igen
Lägg laxen i en ugnsform. Blanda färskost ,grädde och äggulan till en sås. Häll såsen över laxen och ställ in i ugnen, 200 C, ca 20 min. 4 laxfiléer. 1 äggula. ca 1½ - 2 dl handskalade räkor på burk (alt skala egna
Min bortskämda, gourmet son tycker egentligen inte om min hemmagjorda glass…. Dela vaniljstången på längden och skrapa ur den (använder du inte vaniljstång, kan du hoppa över att värma upp grädden och direkt börja med att vispa äggulorna)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.