Fyll pitabrödenmed sallad, lök, gurka och kycklingkebab, toppa med den goda såsen. Igår önskade Jolinekycklingkebabtill fredagsmyset så vi köpte ett par hela färska kycklingar som hon fick stycka och bena ur själv, medlite hjälp
Här har jag fyllt ett pitabrödmedkycklingkebab, isbergssallad, tomat, majs, gurka och salladslök. Jag har testat Kronfågelns kycklingkebab och finner att den helt okej
Igår gjorde de glutenfriapitabröd, men här blev det, lchf pitabrödistället. Jag har hållt på i många år med den här kosten, har man lärt sig känna igen, om ett recept kan fungerar
Pitabröden fyllde vimedzucchini, halloumi, grilladpaprika (färdigköpt), tomater, och rödlök. Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd
Hemlighetenmedpitabröd, för att få dem så luftiga och stora, är tålamod och lätta händer. Det är mysigt att påta med, det är nyttigt, det är ingenting mer i det hembakta än det som du haft i degen så du slipper oönskade tillsatsämnen och konserveringsmedel
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.