4 1 kg frysta eller färska kycklingklubbor 2 1/2 msk soja 1 msk ketchup 1 tsk rosmarin 1 tsk oregano 1 msk rapsolja 1/2 tsk nymalen svartpeppar 1 vitlöksklyfta 3 msk smör 1 dl vatten Till servering rostade rotfrukter het yoghurtsås Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kinesisk soja 20 % rabatt ICA Asia 150 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Asiatiska såser 10 % rabatt Santa Maria 200 - 500 ml Mer info Ladda kupong Kupongen är laddad Svenskt Smör, valfri 5
Ingredienser Portioner. 6 1 1/2 kg kycklingben 1 1/2 msk maizena majsstärkelse 3/4 dl sweet chilisås 3/4 dl finriven ingefära 3 msk japansk soja 1 1/2 tsk salt flingsalt att strö över koriander till garnering Lägg till i inköpslistan
Dela kycklingklubborna. 4 färska kycklingklubbor. Antal portioner 1 port 2 port 4 port 6 port 8 port Välj 4 färska kycklingklubbor 6 stora potatisar 3 msk Arla Köket® Smör-&rapsolja 1½ tsk salt 1 msk kinesisk soja 1 krm svartpeppar Sötstarka dippen
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
I helgen grillade vi goda kycklingklubbor. För att vara helt säkra på att kycklingklubborna skulle bli genomstekta hade vi dem först en stund i ugnen innan de lades på grillen
Först marinerade vi kycklingklubborna i bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska bli saftigare och mer smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.