Imin gamla hemkunskapsbok fanns ett fantastiskt recept på pitabröd. För ett tag sedan hittade jag receptet, jag hade tydligenskrivit ner det innan jag slängde läroboken
Ingredienser. Instruktioner. Lägg klubborna i smord ugnsform. Koka upp grädde med fond, tomatpuré, ev chilisauce, curry, cayennepeppar och smaka av såsen
Ta bort skinnet från klubborna. Lägg dem i en smord ugnssäker form. Blanda samman crème fraiche med chilisås, fransk senap, curry, sambal oelek, vitlök, salt och svartpeppar
Kycklingen hade jag klart för mig redan på förhand. Den ville jag grillai ugnen rakt upp och ner men sedan var det lite mer osäkert vart vi skulle hamna med resten och om jag ska vara ärlig så var jag inte helt hundra när vi skulle sätta oss och äta om avokadon skulle smaka gott, om det skulle bli för mäktigapaprikor eller om den kalla paprikasåsen skulle vara en sak för mycket på tallriken
Idag så bakade jag pitabröd som vi fyllde till kvällsmat. Alfred hjälpte till att laga maten. Sen fick barnen välja själva vad de ville ha isinapitabröd
Först marineradevikycklingklubbornai bland annat lime, chili och ingefära över natten, ett otroligt enkelt knep för att de ska blisaftigare och mer smakrika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.