Jag försteker dock mina kycklingfiléer, eftersom jag gillar stekytan. Om du vill kan du även ha hela kycklingfiléer, öka dock tillagningstiden i ugnen något
Ät gärna sallad till så har du en stabil måltid. Blanda paprikan med det kokta riset. Ansa och skär kycklingköttet i mindre bitar och vänd ner i risblandningen
Smula ner osten mot slutet. 1 msk Arla® Svenskt Smör. 2½ dl Kelda® mellangrädde. Gör så här. Skär kycklingfilén i bitar och bryn dem i smör i en stekpanna
Så här gör du Placera en stor kastrull på hög värme på spisen och tillsätt olivolja. Placera kycklingbenen i botten och bryn på alla sidor tills klubborna har en gyllene färg
Blanda hälften av smör-&rapsoljan med salt och sambal oelek. Pensla ovansidan på kycklingen. Blanda resten av smör-&rapsoljan med vitlök, persilja, citronskal och saft
Skala och hacka lök och vitlök. Värm oljan i en gryta och fräs lök och alla kryddor. Lägg i kycklingbitarna och vänd dem i kryddblandningen, låt det steka ett par minuter
Detta är en lätt och enkel variant av klassikernflygande jakob. Jag tycker det var jättegott och passar perfekt som en snabblagad vardagsmiddag då man vill äta lite nyttigare
FlygandeJacob har jag inte lagat på år och dagar. Men igår blev jag så himla sugen på just grillad kyckling och den goda "rosa såsen" som jag alltid kallade det när jag var liten
Alla älskar det. Hemma hos oss har FlygandeJacob alltid varit ett säkert kort. Jag gör ofta en snabbvariant med färdiggrillad kyckling, med kycklinglårfiléer eller vanlig kycklingfilé funkar också
kycklingkött från en grillad kyckling eller motsv. FlygandeJacob med rostade cashewnötter. (gör som med saltlakritsmandlar, fast utan lakritspulver då såklart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.